YogaHuis Leek & Tolbert  
en omgeving

HEALTH & Yoga  - ook videoconsulten
Meer info op mijn praktijkwebsite:  https://www.health-yoga.nl

Naast mijn YogaHuis Leek en dus mijn yogalessen, heb ik mijn praktijk HEALTH & Yoga in Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde & Hypnosetherapie aan huis: hier geef ik behandelingen en werk ik met voeding en leefstijladvies die op jou is aangepast en hypnosetherapie om uit bepaalde vastzittende patronen te komen.

Ik vind de combinatie van yogalessen en daarnaast ondersteuning bieden op gebied van gezondheid echt ideaal. 

Wat doe ik in mijn praktijk?
Als Orthomoleculaire Natuurgeneeskundig therapeut kijk ik naar de tekorten in je voeding, de aanpassingen die op gebied van leefstijl mogelijk zijn en soms ondersteuning d.m.v. supplementen. Maar.... ik vind dat je de meeste winst al uit voeding en aanpassingen van je leefstijl kunt halen. Dus het aanraden van mega veel potjes pillen komt in mijn praktijk niet voor. We kijken gewoon wat mogelijk is. De grootste winst haal je met verandering van leefstijl, voeding en mindset.

Als je in mijn praktijk komt met een bepaalde geestelijke of lichamelijke klacht of een bepaald doel dan krijg je gericht advies via een intakegesprek waar we dieper in gaan op je voeding- en leefwijze, je klachten, ziektegeschiedenis enz.  Of je komt voor een ontspannende klankschalenmassage of healing voor meer bewustzijn en/of een dieper spiritueel besef.

Naar aanleiding van je klachten maak ik een behandelplan in samenwerking met jou. Hierin kan ik gebruik maken van:

- Voedingsadvies en aanpassing van leefwijze, Hypnose, Fast tapping, remedies, klankschalenmassage en healing. Dit alles in overeenstemming met jou en jouw einddoel!

- Virtueel maagbandje zetten: een proces dat er voor gaat zorgen dat je automatisch minder gaat eten, je oude patronen en valkuilen kunt loslaten en je de dieperliggende oorzaken van overeten, snaaien en constant willen eten aanpakt.

Het individuele voedingsprogramma op basis van 36 bloedwaarden en je klachten:  METABOLIC BALANCE.
Wil je afvallen en heb je, voor je gevoel, alles al geprobeerd en kun je maar niet afvallen of kom je zelfs aan?
Moe van overgewicht en de frustratie van het constant denken aan eten, eten, eten en af willen vallen? Zo moe dat je de energie niet meer hebt om goed voor jezelf te zorgen?
 
Het Metabolic Balance programma (zie de pagina Metabolic Balance op deze website) geeft je een voedingsplan waar je je hele leven op terug kunt vallen: d.m.v. bloedanalyse (36 bloedwaarden) en rekening houdend met jouw klachten en wensen, krijg jij een persoonlijk voedingsplan voorgeschreven die je optimaal in balans brengt. Inclusief minstens 10 contactmomenten/consulten (vaak meer omdat we tussendoor belconsulten hebben: dit zit bij het plan in)
Voor afvallen, aankomen, hormonale balans en ondersteuning om gezonder te worden.

Dusssss: 
- Uit een vast patroon, verslaving stappen? Pak het aan met HYPNOSE!
- Gezond zijn met een vegetarisch, veganistisch of Paleo dieet (voedingswijze)?
- Ondersteuning bij burn-out,  overgewicht door verkeerde voeding(stoffen), auto-immuunziekten als Hashimoto, reuma, fybromyalgie, etc.? Ga voor METABOLIC BALANCE
- Ontspanning d.m.v. klankmassage, healing of Yoga(coaching)?

Vraag meer informatie via annethealthyoga@gmail.com of app mij op 06 51 394 650

Wat houdt Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde in?
De Westerse natuurgeneeskunde zoekt uit hoe voeding, leefwijze, beweging en stress de werking van lichaam en geest bepalen. Door duidelijkheid te krijgen over je voeding, spijsvertering en leefstijl kan er een behandelplan worden ingezet om effectief klachten aan te pakken of om gezond(er) te worden.
Met de QMRA Bioresonantie en biotensor kan ik ook o.a. energie- en vitaminetekorten, virussen, schimmels, bacteriën en parasieten testen, of Bach Bloesemremedies e.d. uittesten.

Je ontspanning, spiritueel bewustzijn en eigenliefde bevorderen? Neem een klankschalenmassage of  healing.
Ook kun je bij mij terecht voor een algehele check-up en voedings- en leefadviezen.

Dit alles valt onder natuurgeneeskundig of orthomoleculair consult en deze worden geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende ziektekostenverzekering. Consulten vinden plaats in mijn praktijk, maar ook video- of belconsulten (via Whatsapp, Facetime, Skype of Zoom) zijn mogelijk.

Zie ook  http://www.health-yoga.nl
Praktijk HEALTH & Yoga
Calèchelaan 26
9351 PK Leek

tel. 06 51 394 650 

annethealthyoga@gmail.com 
Orthomoleculaire therapie volgens de kPNI sluit zich prachtig aan bij de natuurgeneeskunde. 
De klinische Psycho-Neuro-Immunologie (PNI) is een jonge wetenschap die onderzoekt hoe alle lichaamssystemen, waaronder het zenuwstelsel, het immuunsysteem en gedachten en emoties, elkaar beïnvloeden. En hoe je alles weer kunt optimaliseren.

Love life, be healthy

E-mailen
Bellen