YogaHuis Leek  

Yoga met liefde en enthousiasme

HEALTH & YOGA

Mijn naam is Annet Veenstra, naast mijn YogaHuis Leek heb ik ook mijn praktijk Health & Yoga in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie.

Als je in mijn praktijk komt met een bepaalde klacht of doel, dan krijg je eerst een intakegesprek van ongeveer 1½ uur, waar we dieper in gaan op je voeding- en leefwijze, je klachten, ziektegeschiedenis enz. In het behandelplan dat ik aanbied, maak ik gebruik van diverse tools:

- Voedingsadvies en aanpassing leefwijze op natuurgeneeskundig en orthomoleculaire basis, EFT Fast tapping, remedies, klankschalenmassage en Signature Cell Healing. 

Dit alles valt onder de Westerse Natuurgeneeskunde. 

- gezond (er) worden met een toepasbaar leef- en voedingspatroon?
- gezond ouder worden?
- Afvallen / Aankomen?
- uit een vast patroon, verslaving stappen?
- ondersteuning bij burn-out?
- ontspanning d.m.v. massage, healing of Yoga(coaching)?
Dan ben je bij mij aan het goede adres. 

Wat houdt Natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie in?
De Westerse natuurgeneeskunde zoekt uit hoe voeding, leefwijze, beweging en stress de werking van lichaam en geest bepalen. Door duidelijkheid te krijgen over je voeding, spijsvertering en leefstijl kan er een behandelplan worden ingezet om effectief klachten te bestrijden om gezond(er) te worden. Met de biotensor kan ik ook o.a. energie- en vitaminetekorten, virussen, schimmels, bacteriën en parasieten testen, of Bach Bloesemsremedies e.d. uittesten. Orthomoleculaire therapie volgens de kPNI sluit zich prachtig aan bij de natuurgeneeskunde. 
De klinische Psycho-Neuro-Immunologie (PNI) is een jonge wetenschap die onderzoekt hoe alle lichaamssystemen, waaronder het zenuwstelsel, het immuunsysteem en gedachten en emoties, elkaar beïnvloeden. En hoe je alles weer kunt optimaliseren. 

Wil je dus fitter & gezonder worden? Vraag een intake aan in mijn praktijk. Bij mijn consulten krijg je gedegen informatie waardoor jij met aanpassingen in jouw leefstijl en voedingswijze weer gezonder, fitter en/of slanker wordt.

Je ontspanning, spiritueel bewustzijn en eigenliefde bevorderen? Neem een klankschalenmassage of Signature Cell Healing.
Ook kun je bij mij terecht voor een algehele check-up en voedings- en leefadviezen.

Dit alles valt onder natuurgeneeskundig consult en deze worden geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende ziektekostenverzekering. 

Zie ook  http://www.health-yoga.nl

Praktijk Health & Yoga
Calèchelaan 26
9351 PK Leek

tel. 06 51 394 650 
annethealthyoga@gmail.com