YogaHuis Leek  
 

Informatie over de yogadocenten bij YogaHuis Leek

Annet Veenstra - Health & Yoga

Yoga- en QiGongdocente, Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeute.
Vanaf 2003 geef ik yoga en mijn liefde voor yoga is nog meer gegroeid na mijn opleiding tot Kundalini Yogadocente (KRI International Teacher Training Level 1 & 2): dit bracht mij tot een dieper bewustzijn en de snelle lichamelijke en geestelijke veranderingen waren opmerkelijk. Elke dag je eigen yoga-beoefening was de rode draad in deze opleidingen. Daarnaast heb mij verder geschoold in o.a. Mindfulness, QiGong, Yoga Nidra, Prana Awakening en Vinyasa Yoga. 
Mijn grote yogaliefde is de Kundalini Yoga. Ik hou van de afwisseling van inspanning, rustmomenten & spirituele bewustwording in deze yogavorm: het leren luisteren naar wat aanwezig is. Dat bewust worden van lichaam en geest is de basis in mijn lessen, samen met een stukje humor en down-to-earth zijn.
Naast mijn yogalessen heb ik - sinds 2008 - mijn praktijk Health & Yoga (voormalig: Natural Coaching) in
- voeding en leefstijl (Orthomoleculaire natuurgeneeskundige therapie)
- behandelingen: energetische klankschaalmassages & healingen (Cell Signature Healing:
  een zéér krachtige healingmethode) 
- yoga & yogacoaching
Verdere info over mijn praktijk op http://health-yoga.nl
Let op: behandelingen vinden plaats in mijn praktijk aan Calechelaan 26 in Leek. 
Ik ben lid van de beroepsvereniging voor Kundalini Yogadocenten (KYN) en de meest betrouwbare en oude beroepsvereniging van Nederland: de NWP Natuurgeneeskundig Werkende Professionals. In mijn praktijk worden consulten geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende ziektekostenverzekering. 

Alie de Jong - CreaVita

Als kinderyogameditatie docent werk ik al veel jaren met veel plezier met kinderen. De afgelopen jaren organiseer ik knutselfeestjes, kookfeestjes en kookateliers voor kinderen. Daarnaast heb ik al heel wat groepen volwassen ontvangen en begeleid bij mij thuis in Zevenhuizen en op locatie voor creatieve workshops en tapas-avonden.
CreaVita was de naam waaronder dit allemaal mocht plaats vinden. Op locatie kwam ik met veel plezier bij de voormalige Oude Ulo -nu Angora te Leek-, Stichting WIN in Noordenveld en Stichting SCALA te Ooststellingwerf. N.a.v. mijn opleiding Lichaamsgerichte Psychotherapie, waar ik veel in aanraking kwam met meditatie en zelf ondervond hoe fijn dat kan zijn om de rust in jezelf te ontdekken, had ik zoiets van…wat zou dit fijn zijn als ik dit al aan kinderen zou kunnen doorgeven: juist op jonge leeftijd beginnen hiermee! Toen ik ook nog ontdekte dat er een opleiding voor Kindermeditatie docent bestond, was het voor mij al snel duidelijk dat CreaVita Kindermeditatie een mooi vervolg zou zijn op CreaVita ( workshops en groendecoraties). En zo begon dit mooie avontuur.
Ik geef met veel plezier de lessen kinderyogameditatie bij YogaHuis Leek.  
http://creavita-kindermeditatie.nl 

 Love life, do yoga, meet us :)

E-mailen
Bellen