YogaHuis Leek  
Love life, do yoga

Workshops 2019: opgave via yogahuisleek@gmail.com 

Als een workshop vol is, kun je altijd op de reservelijst! 

November:

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Lekker lui zijn......ontspannen!
Wanneer:
Zondag 17 november                    
Tijd: 9.30 - 10.30 uur
                €10,-- p.p.

December

Qi Gong & Klankschalenmeditatie:  Rust in je hoofd & lijf! een ontspannende workshop waarin je zeer rustgevende QiGongs beoefent (Qi= energie; Gong = in beweging). 
Lichamelijk word je daar sterker van en emotioneel rustiger.  Het is een meditatie in beweging om gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Het lijkt op Tai Chi en werkend met Qi krijg je meer energie en vind je meer balans tussen lichaam & geest. Je zult merken dat als je één van de makkelijke QiGongs elke dag een paar minuutjes doet, dat je krachtiger wordt en meer zelfbewustzijn krijgt. Een aanrader!
Na de QiGong lig je na met een klankschalen-meditatie/healing waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf.  Annet gebruikt diverse soorten klankschalen: thuiskomen bij jezelf op celniveau.
QiGong kan ook zittend worden gedaan.
Zondag 1 december         Nog 5 plekjes vrij
Tijd: 9.30 - 11.00 uur   
         €15,-- p.p.

-----------------------------------

Kennismaken met je gids & (meer) Leven van Prana: hoe kom je (meer) in contact met je werkelijke zelf, met je gids(en) & de wereld in je en om je heen. Prana is de levensenergie in je, in de natuur, in alle levende wezens. Onze adem is ons allerbelangrijkste tool om die bewustzijn van levensenergie in onszelf aan te raken. Als je meer bewust van jezelf wordt, dan leef je ook bewuster en heb je minder (ongezond) voedsel nodig om van te leven. Ook als je je alleen voelt: je kunt altijd raad vragen aan je gids; deze is er altijd voor jou.
Met geleide zittende en liggende meditatie.
Wanneer:
Zondag 8 december               
Tijd: 9.30 - 11.00 uur
           €15,-- p.p.

-----------------------------------

Lazy Sunday Yoga: Helemaal zzzzzzen de Kerstdagen in
Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Een goede manier om de wintertijd door te komen.
Wanneer:
Zondag 22 december                 
Tijd: 9.30 - 10.30 uur            Tarief: €10,-- p.p.
-----------------------------------
Voornemens & intenties voor 2020
Ben je klaar met 2019 en klaar voor 2020? Tijdens deze yoga- en meditatie bijeenkomst bereid je je voor om het beste uit jezelf te halen voor het nieuwe jaar. We werken met yoga & meditatie, met Fast Tapping als ondersteuning van je (goede) voornemens en naliggen met Yoga Nidra: de slaapyoga.
wanneer:
Vrijdag 27 december                  
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
              €15,-- p.p.
-----------------------------------

SLOW yoga met Signature Cell Healing - maximaal 3 deelnemers i.v.m. voldoende tijd en aandacht tijdens de healing
Kom bij jezelf in deze zachte yogasessie met rustige oefeningen en naliggen met Klankschalen en energetische behandeling. Slow yoga is een zachte vorm van yoga waarbij je werkt op volkomen ontspanning. Daarna lig je na en ontvang je een Signature Cell Healing behandeling waarbij op de doorstroming van prana (levensenergie) in het lichaam wordt gewerkt.
Signature Cell Healing: een moderne zeer krachtige healingmethode om balans in lichaam & geest te herstellen: werkend op spiritueel, mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied - met klankschalen (of zonder: dat mag je zelf kiezen tijdens de healing).
In een kleine setting zodat je alle aandacht krijgt tijdens de yoga en healing 
wanneer:
Zondag 29 december          
1 plekje vrij
Tijd: 9.00 - 11.00 uur               € 20,-   

-----------------------------------

WORKSHOPS 2020: Januari

Met KLANK & MEDITATIE het nieuwe jaar in
Heerlijk ontspannen begin van het nieuwe jaar met zittende en liggende Yoga Nidra meditatie. Hierbij maak ik gebruik van de geluiden van klankschalen, drum, koshi's en Gong. Hoe relaxt wil je 2020 beginnen?!!! 
wanneer: 
Vrijdag 3 januari         
Tijd: 19.00 - 20.00 uur 
                 €10,-- p.p.

-----------------------------------
De GROTE SCHOONMAAK: Yoga & Detoxen in het nieuwe jaar!
Ben jij klaar voor een echte detox onder begeleiding? Geestelijk en lichamelijk loslaten: een detox van een maand - beginnende vanaf 5 januari met een afbouwweek en daarna drie weken bewust eten, leven, gezonder worden. Je hebt (niet verplichte) terugkom zondagen waarin we gezamenlijk weer de oefeningen doen, evalueren en er vragen gesteld kunnen worden.
Veranderende seizoenen en de tijd om de winter los te laten: bewust worden van jouw gezondheid op dit moment. Wat wil je als ballast loslaten (lichamelijk, geestelijk en energetisch) en wat wil je er voor terug? Wil je gewicht loslaten? Je gezonder voelen? Meer energie? Doe dan mee!
Je werkt met jouw Ayurvedische constitutie: de dosha's vata, pitta & kapha.  Als je namelijk meer gaat leven naar jouw dosha dan ondersteun je je gezondheid optimaal. 
Wat behandelen we tijdens deze workshop?
- jouw Ayurvedische type en de ontzurende voeding en verzorging voor de detoxperiode
- lichaamsverzorging van binnen en buiten
- yoga-oefeningen voor elke dag: ondersteuning van de detox
- etherische & spirituele oliën die jouw detox ondersteunen
We doen detox-oefeningen uit de kundalini yoga die jouw detox-periode gaan ondersteunen. Deze oefeningen (kriya) krijg je ook mee om thuis te doen.
Kernwoorden van deze workshop: voeding - yoga - beweging - adem - detox - meditatie - MIR-methode en/of Fast Tapping (EFT)
Wanneer: 
Zondag 5 januari                                                                Nog vier plekjes vrij!
Tijd: 9.00 - 11.00 uur (met uitloop naar 11.30 uur!)                € 75,-- p.p. en dit is:
inclusief:
 DETOX tas met alle ondersteuning nodig voor je detox-periode      
inclusief: 3 terugkom zondagen Yoga & Detox op 
zondag 12 en 26 januari:     9.00 - 10.00 uur
En zondag 2 februari (= evaluatie):  10.30 - 11.30 uur
De terugkomzondagen zijn niet verplicht: we houden ook contact met elkaar in een groepsapp.

----------------------------------- 

Yoga & Numerologie: in de Kundalini yoga is je geboortedatum heel belangrijk. Het zegt iets over de weg die jij inslaat in je leven, over je gaven, over kansen die je nog kunt benutten & over je gezondheid. We beginnen met een Kundalini yoga kriya (reeks van oefeningen werkend op het bewustzijn): deze unieke vorm van yoga houdt je geestelijk en lichamelijk jong, soepel van geest & lichaam. Kundalini energie kun je zien als jouw krachtcentrale: je hebt een oneindige voorraad van deze energie die je vitaal en fit laat zijn - je moet het alleen weten te gebruiken. 
Daarna gaan we zelf ons Zielsnummer, Karmanummer, je nummer van je Gave, Pad en Lotsbestemming berekenen. Staan we stil bij 2020 en wat het ons gaat brengen: we eindigen met een meditatie hierop.
wanneer:
Zondag 19 januari                                                  
Tijd: 9.30 - 11.30  uur 
         €20,- p.p.
----------------------------------- 
Februari

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Een goede manier om de wintertijd door te komen.
Wanneer:
Zondag 2 februari                 
Tijd: 9.00 - 10.00 uur              €10,-- p.p.
----------------------------------- 
Maart

Yoga Nidra & Volle Maan: Volle Maanmeditatie op de Volle Maan van maandag 9 maart werkend op de Kiemkracht: datgene dat in ons ligt om te ontkiemen, tot kracht en bloei te komen. Daarna lig je na met Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning.
Wanneer:
Vrijdag 6 maart
Tijd: 19.00 - 20.00 uur            € 10,-- p.p.
----------------------------------- 
De GROTE SCHOONMAAK: Yoga & Detoxen voor Voorjaar en Zomer!  
Ben jij klaar voor een echte detox onder begeleiding? Of wil je na de detox in januari nogmaals meedoen? Een detox van een maand - beginnende vanaf 8 maart met een afbouwweek en daarna drie weken bewust eten, leven, gezonder worden. 
Je hebt (niet verplichte) terugkom zondagen waarin we gezamenlijk weer de oefeningen doen, evalueren en er vragen gesteld kunnen worden.
Veranderende seizoenen en de tijd om de winter los te laten: bewust worden van jouw gezondheid op dit moment. Wat wil je als ballast loslaten (lichamelijk, geestelijk en energetisch) en wat wil je er voor terug? Wil je gewicht kwijt voor de zomer? Ontzuren?
Je gezonder voelen? Meer energie? Doe dan mee!

Je werkt met het type uit de Ayurveda dat van jou op toepassing is: de dosha's vata, pitta & kapha. Als je meer gaat leven eten naar jouw dosha dan ondersteun je je gezondheid optimaal. 
Wat behandelen we tijdens deze workshop?
- jouw Ayurvedische type en de ontzurende voeding en verzorging voor de detoxperiode
- lichaamsverzorging van binnen en buiten
- yoga-oefeningen voor elke dag: ondersteuning van de detox
- etherische & spirituele oliën die jouw detox ondersteunen
We doen detox-oefeningen uit de kundalini yoga die jouw detox-periode gaan ondersteunen.
Kernwoorden van deze workshop: voeding - yoga - beweging - adem - detox - meditatie - MIR-methode en/of Fast Tapping (EFT)
Wanneer: 
Zondag 8 maart
Tijd: 9.00 - 11.00 uur (uitloop naar 11.30 uur)                € 75,-- p.p. en dit is:
inclusief: DETOX tas met alle ondersteuning nodig voor je detox-periode     
inclusief: 3 terugkom zondagen Yoga & Detox op:
zondag 29 maart: 9.00 - 10.00 uur
zondag 22 maart: 10.30 - 11.30 uur
zondag 5 april Evalutie: 10.30 - 11.30 uur
De terugkomzondagen zijn niet verplicht: we houden ook contact met elkaar in een groepsapp
----------------------------------- 

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Een goede manier om de wintertijd door te komen.
Wanneer:
Zondag 15 maart         
Tijd: 9.00 - 10.00 uur
            €10,-- p.p.
----------------------------------- 

April

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Een goede manier om de wintertijd door te komen.
Wanneer:
Zondag 5 april       
Tijd: 9.00 - 10.00 uur            €10,-- p.p.
----------------------------------- 

Qi Gong & Klankschalenmeditatie:  Rust in je hoofd & lijf!
 
Een ontspannende workshop waarin je zeer rustgevende QiGongs beoefent (Qi= energie; Gong = in beweging). 
Lichamelijk word je daar sterker van en emotioneel rustiger.  Het is meditatie in beweging om gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Het lijkt op Tai Chi en werkend met Qi krijg je meer energie en vind je meer balans tussen lichaam & geest. Je zult merken dat als je één van de makkelijke QiGongs elke dag een paar minuutjes doet, dat je krachtiger wordt en meer zelfbewustzijn krijgt. Een aanrader!
Na de QiGong lig je na met een klankschalen-meditatie/healing waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf. Annet gebruikt diverse soorten klankschalen: thuiskomen bij jezelf op celniveau.
QiGong kan ook zittend worden gedaan.
Zondag 19 april         
Tijd: 9.30 - 11.00 uur
              €15,-- p.p.

-----------------------------------

Mei

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Een goede manier om de wintertijd door te komen.
Tip: het is moederdag!
Neem je moeder mee zodat ook zij heerlijk lui kan zijn.
Wanneer:
Zondag 10 mei        
Tijd: 9.00 - 10.00 uur
            €10,-- p.p.
----------------------------------- 

E-mailen
Bellen