YogaHuis Leek  
Love life, do yoga

WORKSHOPS 2020: : opgave via yogahuisleek@gmail.com 

Als een workshop vol is, kun je altijd op de reservelijst! 

Maart

Yoga Nidra & Volle Maan: 
Deze avond doen we een meditatie op de Volle Maan van maandag 9 maart werkend op Kiemkracht: datgene dat in ons ligt om te ontkiemen, tot kracht en bloei te komen. Daarna ontspanning met Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in een allerdiepste staat van ontspanning.
Vrijdag 6 maart
Tijd: 19.00 - 20.00 uur            € 10,-- p.p.
---------------------------------- 
De GROTE SCHOONMAAK: Yoga & Detoxen voor Voorjaar en Zomer!  
Ben jij klaar voor een echte detox onder begeleiding? Of wil je na de detox in januari nogmaals meedoen? Een detox van een maand - beginnende vanaf 8 maart met een afbouwweek en daarna drie weken bewust eten, leven, gezonder worden. Je hebt (niet verplichte) terugkom zondagen waarin we gezamenlijk weer de oefeningen doen, evalueren en er vragen gesteld kunnen worden.
Veranderende seizoenen en de tijd om de winter los te laten: bewust worden van jouw gezondheid op dit moment. Wat wil je als ballast loslaten (lichamelijk, geestelijk en energetisch) en wat wil je er voor terug? Wil je gewicht kwijt voor de zomer? Ontzuren? 
Je gezonder voelen? Meer energie? Doe dan mee!
Wat behandelen we tijdens deze workshop?
- jouw Ayurvedische type en de ontzurende voeding en verzorging voor de detoxperiode
- lichaamsverzorging van binnen en buiten
- yoga-oefeningen (speciale kriya voor het reinigen uit de Kundalini yoga) voor elke dag:     ter ondersteuning van de detox.
Kernwoorden van deze workshop: voeding - yoga - beweging - adem - detox - meditatie - MIR-methode en/of Fast Tapping (EFT)
START: Zondag 8 maart    - nog 3 plekjes vrij !
Tijd: 9.00 - 11.00 uur (uitloop naar 11.30 uur)                € 75,-- p.p. en dit is:
inclusief: voorjaars DETOX tas met ondersteuning nodig voor je detox-periode & digitale syllabus + 3 terugkom zondagen Yoga & Detox op:
zondag 15 maart: 10.30 - 11.30 uur (dit is na de Lazy Sunday Yogales)
zondag 29 maart: 9.00 - 10.00 uur
zondag 5 april Evalutie: 9.00 - 10.00 uur
De terugkomzondagen zijn niet verplicht: we houden ook contact met elkaar in een groepsapp of groepsmail 
--------------------------------- 

Kennismaken met je gids & meer Leven van Prana: hoe kom je (nog meer) in contact met je werkelijke zelf & met je gids(en). Prana is de levensenergie die in je, in de natuur, in alle levende wezens aanwezig is. Onze adem is de belangrijkste 'tool' om meer bewustzijn van de levensenergie in onszelf te krijgen. Als je meer bewust van jezelf wordt, dan leef je ook bewuster en heb je minder (ongezond) voedsel nodig om van te leven. Ook als je je alleen voelt: je kunt altijd raad vragen aan je gids; deze is er altijd voor jou.
Met geleide zittende en liggende meditatie.

Vrijdag 13 maart              
Tijd: 19.15 - 20.45 uur           €15,-- p.p.
-----------------------------------

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Een goede manier om de wintertijd door te komen.
Zondag 15 maart         
Tijd: 9.00 - 10.00 uur
            €10,-- p.p.
----------------------------------- 

April

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Een goede manier om de wintertijd door te komen.
Zondag 5 april       
Tijd: 9.00 - 10.00 uur            €10,-- p.p.
----------------------------------- 

Qi Gong & Klankschalenmeditatie:  Rust in je hoofd & lijf!
 
Een ontspannende workshop waarin je zeer rustgevende QiGongs beoefent (Qi= energie; Gong = in beweging). 
Lichamelijk word je daar sterker van en emotioneel rustiger.  Het is meditatie in beweging om gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Het lijkt op Tai Chi en werkend met Qi krijg je meer energie en vind je meer balans tussen lichaam & geest. Je zult merken dat als je één van de makkelijke QiGongs elke dag een paar minuutjes doet, dat je krachtiger wordt en meer zelfbewustzijn krijgt. Een aanrader!
Na de QiGong lig je na met een klankschalen-meditatie/healing waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf. Annet gebruikt diverse soorten klankschalen: thuiskomen bij jezelf op celniveau.
QiGong kan ook zittend worden gedaan.
Zondag 19 april         
Tijd: 9.30 - 11.00 uur
              €15,-- p.p.

-----------------------------------

Mei
I.v.m. de meivakantie én yogabijscholing van Annet geen workshops in deze maand.

-----------------------------------

Juni

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. 
Zondag 7 juni       
Tijd: 9.00 - 10.00 uur
            €10,-- p.p.
----------------------------------- 

Zondag 21 juni Internationale Yogadag: Maak kennis met diverse yogalessen bij YogaHuis Leek:
vrijwillige bijdrage voor een goed doel bij de volgende lessen
 8.15 -  9.00 uur Power Yoga
 9.30 - 10.30 uur Kundalini / Mindfulness Yoga
11.00 - 11.45 uur QiGong met Klankschalenmeditatie

----------------------------------- 
SLOW yoga met Signature Cell Healing - maximaal 3 deelnemers i.v.m. voldoende tijd en aandacht tijdens de healing
Kom bij jezelf in deze zachte yogasessie met rustige oefeningen en ontspanning met Klankschalen en energetische behandeling. Slow yoga is een zachte vorm van yoga waarbij je werkt op volkomen ontspanning. Daarna lig je na en ontvang je een Signature Cell Healing behandeling waarbij op de doorstroming van prana (levensenergie) in het lichaam wordt gewerkt.
Signature Cell Healing: een moderne zeer krachtige healingmethode om balans in lichaam & geest te herstellen: werkend op spiritueel, mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied - met klankschalen (of zonder: dat mag je zelf kiezen tijdens de healing).
In een kleine setting zodat je alle aandacht krijgt tijdens de yoga en healing 
Zondag 28 juni    

Tijd: 9.00 - 10.45 uur (met uitloop naar 11.00)   € 20,-   

----------------------------------- 
Lazy Sunday Yoga: relaxt de zomervakantie in
Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. 
Zondag 5 juli       
Tijd: 9.00 - 10.00 uur
            €10,-- p.p.
----------------------------------- 

Na de zomer workshops Yin & QiGong, Slow Yoga & Signature Cell Healing, Lazy Sunday Yoga, 'Migrainevrij - is dat mogelijk?'E-mailen
Bellen