YogaHuis Leek & Tolbert  
en omgeving

WORKSHOPS: opgave via annethealthyoga@gmail.com

Als een workshop vol is, kun je altijd op de reservelijst! De workshops zijn aan de Noorderweg 31 in Tolbert of via Zoom. Op locatie graag je eigen matje en dekentje meenemen. Er is altijd thee & lekkers aanwezig :)

OKTOBER 2022

OKTOBER DETOXMAAND NAJAARSSCHOONMAAK: Yoga & Detoxen  = vol (je kunt op de reservelijst)

-start op zondag 2 oktober  via Zoom 

De Oktober Detoxmaand onder begeleiding van Annet (orthomoleculair natuurgeneeskundige & yogadocente) in een groep via Zoom. Zo blijf je gemotiveerd! Een detox / 'schoonmaak' van een maand: bewust clean eten, reinigen, leven, gezonder worden.

---------------------------------------------

NOVEMBER 2022

The Power of Energy!

Een workshop waarin je gaat werken met de levensenergie om je heen, prana/qi, en de helende krachtige energie in jezelf.
Wat doen we? We beoefenen zeer helende rustgevende QiGongs.
Wat is Qi Gong? Nou Qi betekent 'energie' en Gong betekent 'in beweging'.
We gaan ook een eigen individuele energie-meditatie maken: die goed voelt voor jou.
Op allerlei niveaus (body, mind, spirit) word je daar sterker van en emotioneel rustiger. Levensenergie die jij in beweging brengt om gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Voor meer balans tussen lichaam en geest. Een QiGong lijkt op Tai Chi en werken met Qi is fantastisch! Je wordt zo bewust van de Power of Energy, van jouw power om jezelf te helen. Durf je dat aan?!
Je leert een makkelijke QiGong om elke dag een paar minuutjes te doen: dit maakt je krachtiger, gezonder en bewuster.
Het is ook een aanrader voor  optimalisatie van je immuunsysteem en verhogen van je zelfbewustzijn: jij hebt jouw leven in handen. Jij kunt jezelf helen.
Naast de QiGongs ga je leren (met of zonder muziek) te 'werken' met jouw eigen individuele energie door beweging en visualisatie.
En uiteindelijk lig je na met een Yoga Nidra (slaapyoga) klankschalenmeditatie waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf. Annet gebruikt bij deze liggende meditatie diverse soorten klankschalen en haar eigen Gong: thuiskomen bij jezelf op celniveau.

De QiGongs kunnen ook zittend worden gedaan, mocht je niet zo lang kunnen staan.
Zondag 20 november
Tijd: 9.30 - 11.30 uur         €20,-- p.p.  

---------------------------------------------

2023

JANUARI 2023: de detoxmaand vanaf 1/1 + vision board maken op 7/1

JANUARI DETOXMAAND 2023: Yoga & Detoxen
-
start op zondag 1 januari  via Zoom 

Meestal zijn goede voornemens al weer 'vergeten' in de twee week van januari en dat kan heel frustrerend zijn. In de Januari detoxmaand onder begeleiding van Annet (orthomoleculair natuurgeneeskundige & yogadocente) blijf je gemotiveerd!
Een detox van een maand: bewust eten, leven, gezonder worden.
Iets dat je mee kunt nemen de rest van dit jaar in. Een detox die je naast je werk en bezigheden kunt doen...en dus reinigend maar vooral niet belastend is! Bijkomen van de decembermaand en 2023 gezond(er) beginnen.
Wat wil je bereiken in dit jaar: lichamelijk, geestelijk en energetisch? Wil je gezonder leven? Meer energie? Meer rust in je hoofd? Gewicht loslaten? En nee: je leeft niet een maand lang op sapjes en weinig eten, je gaat bewuster, gezonder én anders eten waardoor je letterlijk en figuurlijk los gaat laten.

Doe dan mee!
Wat behandelen we in deze maand?
- ‘Ontzurende’ voeding en verzorging voor deze detoxperiode
- wat verandering van voeding en leefwijze kan betekenen voor je

- lichaamsverzorging van binnen en buiten
- speciaal ondersteunende yoga-oefeningen & meditatie voor elke dag, juist voor het nieuwe jaar, voor optimaal in je kracht staan en volkomen rust en bewustzijn van je lichaam. De yoga & meditatie doen we ook gezamenlijk tijdens elke Zoom-bijeenkomst.
- je eigen ochtend/avondritueel maken
- De Power van Visualisatie op een dieper niveau!
- je huis en leven 'opruimen'
- krachtig in je eigen energie komen te staan: vol levenskracht

kernwoorden: gezondheid - voeding - RUST - yoga - beweging - adem - detox - meditatie - bewustzijn - Levenskracht - somatic intelligence

Voor de 1e bijeenkomst op zondag 1 januari krijg je je digitale handout en haal je je goodie bag op. Woon je ver weg dan kan deze je ook toegestuurd worden (+ ong. €7,50 verzendkosten)
De prijs is € 105,- inclusief: DETOX tas met producten die je ondersteunen tijdens je detox-periode    

+ inclusief: 5 Zoombijeenkomsten op de zondagochtend (alles wordt opgenomen zodat je het eventueel op een later tijdstip kunt bekijken).
  1 januari  16.00 - 17.30 uur:
de afbouwweek begint (wordt ook opgenomen!)
  8 januari  9.00 - 10.15 uur hierna begint de echte detox
15 januari  9.00 - 10.15 uur
22 januari 
9.00 - 10.15 uur info over de opbouwweek
29 januari 
9.00 - 10.15 uur evaluatie + hoe nu verder: handvaten om door te zetten
meer info en opgave: annethealthyoga@gmail.com
Kun je dus een keer niet op een zondag dan kun je de link ontvangen van de opgenomen les met yoga, meditatie en informatie van die zondag. 
------------------------------------

Vision / Moodboard voor 2023 maken: Hoe wil jij je leven leven? Hoe zie je jezelf over een paar maand of eind 2023. Leef je beste leven en laat je diepste verlangen waar worden. Een Vision of Mood board kan je helpen je dromen en diepste verlangen te realiseren. Door al je doelen, wensen en wat je voor je ziet te plakken, tekenen, schrijven op een groot vel papier. We gaan eerst gezamenlijk een meditatie doen en daarna aan het werk om een echt Visionboard te maken + je krijgt tools om ook via meditatie en visualisatie aan de slag te gaan de komende tijd.
Zaterdag 14 januari

Tijd: 9.30 - 12.00 uur 
      
€30,-- p.p.
Materiaal om mee te werken is aanwezig
max. 10 deelnemers

---------------------------------------------
Leven van Prana en mediteren met Draken / Leylijnen energie
Een workshop met actieve en liggende meditatievormen om beter gebruik te maken van prana (levensenergie) en de vuurenergie van de Leylijnen: dit wordt ook wel Drakenenergie genoemd. Deze energie verbindt je met de kern van Moeder Aarde en leert je je eigen schaduwzijde onder ogen te zien: datgene dat jou blokkeert, telkens tegenwerkt. Het geeft flow en heldere energie om een mooie nieuwe weg in te slaan. We doen meditatie-oefeningen in beweging en in stilte - ademhalingsoefeningen die je gronden en tegelijkertijd beter in je energie doen zitten.

Zondag ....wordt nog gepland
Tijd: 9.30 - 11.30 uur         €20,-- p.p. 

---------------------------------------------

LEVENSKRACHT: hoe bereik je de zogenaamde flowstaat om innerlijke energie te  vergroten? 
Hoe kun je meer één zijn met jezelf, je energieniveau verhogen, zodat je meer creativiteit hebt, meer inzicht in jezelf? Je maakt kennis met Prana, Shakti en sluiten ons aan op de bronenergie: die energie die oneindig kan worden aangevuld en nooit uitgeput raakt. Door middel van ademhalingsoefeningen, manifestatie, krachtige oefeningen, dans en meditatie komen we dichter bij onszelf en kun je je dromen manifesteren. Vital Force: de levenskracht die je hebt en nu leert te gebruiken door bewustwording.
Zondag  ....wordt nog gepland
Tijd: 9.30 - 11.45 uur          €20,-- p.p.  

---------------------------------------------

Je Miracle Morning routine: Hoe manifesteer je jouw diepste verlangen - met yoga & meditatie en hoe je gemotiveerd blijft.
Een workshop waarin je gaat onderzoeken wat jouw diepste verlangen is, hoe je gemotiveerd blijft en discipline houdt om gezonde gewoontes vol te houden, zoals yoga en meditatie. 
Want hoe kun je je energieniveau verhogen, zodat je meer creativiteit hebt, meer inzicht in jezelf? Je maakt kennis met je levenskracht verhogen (Prana). Door middel van ademhalingsoefeningen, manifestatie (hoe doe je dat op een manier dat het wel lukt?!),  een diepgaande meditatie en yoga-oefeningen om elke dag te doen  komen we dichter bij onszelf en kun je je dromen manifesteren. Je zult merken dat als je je eigen ochtend routine hebt, dat je er de rest van de dag voordeel van hebt.                                                                    Zondag ....wordt nog gepland
Tijd: 9.30 - 11.45 uur          €20,-- p.p. 

---------------------------------------------

Klachtenvrij - is dat mogelijk? De kracht van je geest!

Je kunt niet alles voorkomen in het leven maar je kunt wel heel veel doen om je gezondheid te verbeteren! Klachten waar we het over gaan hebben: migraine, reuma, artritis en andere auto-immuunziekten. Met handige oefeningen mbt yoga, meditatie en ademhaling en gezondheidstips op gebied van voeding. Kernwoorden: bewustwording, affirmaties, stressvrij, gezondheidstips, voeding, heel je leven, levensenergie.

Zondag .........wordt nog gepland
Tijd: 9.30 - 11.30 uur         €20,-- p.p.  

---------------------------------------------
SHAKTI WARRIOR DANCE: werken met de krachtige helende vrouwelijke energie - We gaan dansen met de Kundalini Shakti dans. Zodat we bewust worden van onze eigen vrouwelijke Krachtige energie: het helpt om gezond te blijven, sterk te staan in deze tijd en vooral om onzekerheid & blokkades los te laten door dans en beweging. Met veel dans, muziek en ook mediteren en in Theta modus (de hersengolven van diepe meditatie  komen) met yoga nidra: de diepere staat van het onderbewuste zodat je conditioneringen los kunt laten. 

wordt nog ingepland
Tijd: 9.30 - 11.30 uur         € 20,- p.p.  


In 2023 volgen er meer workshops The Power of Energy, QiGong, Lazy Sunday Yoga, Numerologie, 'Migrainevrij - is dat mogelijk?', Yoga & Ayurveda, nieuwe Detoxyogamaand in januari, april en oktober 2023, Samenwerking met je Gids(en) & Bewustzijn van Prana

N.B. workshops kun  je niet gebruiken als inhaalles: daarvoor zijn genoeg mogelijkheden in het lesrooster

Love life, do workshops :)

 

 

 

 

E-mailen
Bellen