YogaHuis Leek & Tolbert  
en omgeving

WORKSHOPS 2020: : opgave via yogahuisleek@gmail.com 

Als een workshop vol is, kun je altijd op de reservelijst! De workshops zijn over het algemeen aan de Noorderweg 31 in Tolbert

SEPTEMBER

Qi Gong & Klankschalenmeditatie: Gezond immuunsysteem en Rust in je hoofd & lijf! 

Een ontspannende workshop waarin je zeer rustgevende QiGongs beoefent (Qi= energie; Gong = in beweging). 
Lichamelijk word je daar sterker van en emotioneel rustiger.  Het is meditatie in beweging om gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Het lijkt op Tai Chi en werkend met Qi krijg je meer energie en vind je meer balans tussen lichaam & geest. Je zult merken dat als je één van de makkelijke QiGongs elke dag een paar minuutjes doet, dat je krachtiger wordt en meer zelfbewustzijn krijgt. Een aanrader!
Na de QiGong lig je na met een klankschalen-meditatie/healing waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf. Annet gebruikt diverse soorten klankschalen: thuiskomen bij jezelf op celniveau. Je kunt de 
QiGong ook zittend doen!
Zondag 20 september    
Tijd: 9.30 - 11.00 uur              €15,-- p.p.
----------------------------------

OKTOBER

Gezond en vol Energie Herst & Winter in 
Tijdens deze workshop krijg je heerlijke yoga-oefeningen en gezonde tips voor een herfst en winter vol energie & gezondheid. Ook maak je je eigen ochtend (of avond) routine waardoor je
je sterker voelt staan en prikkels / stress beter aan kunt.
Zondag 11 oktober   
Tijd: 9.30 - 11.00 uur       €15,-- p.p.
----------------------------------

NOVEMBER

SLOW YIN yoga met Signature Cell Healing - maximaal 3 deelnemers i.v.m. voldoende tijd en aandacht tijdens de healing  in LEEK

Kom bij jezelf in deze zachte Yin Yogasessie met rustige oefeningen en ontspanning met Klankschalen en energetische behandeling. Slow yoga is een zachte vorm van yoga waarbij je werkt op volkomen ontspanning en op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Daarna lig je na en ontvang je een Signature Cell Healing behandeling waarbij op de doorstroming van prana (levensenergie) in het lichaam wordt gewerkt.
Signature Cell Healing: een moderne zeer krachtige healingmethode om balans in lichaam & geest te herstellen: werkend op spiritueel, mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied - met klankschalen (of zonder: dat mag je zelf kiezen tijdens de healing).
In een kleine setting zodat je alle aandacht krijgt tijdens de yoga en healing 
Zondag 1 november            = vol

Tijd: 9.30 - 11.00 uur
      € 20,-   

----------------------------------

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yin yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Een goede manier om lekker de week in te gaan. 
Zondag 22 november
Tijd: 9.00 - 10.00 uur       €10,-- p.p.
-----------------------------------
Kennismaken met je gids & meer Leven van Prana: hoe kom je (nog meer) in contact met je werkelijke zelf & met je gids(en). Prana is de levensenergie die in je, in de natuur, in alle levende wezens aanwezig is. Onze adem is de belangrijkste 'tool' om meer bewustzijn van de levensenergie in onszelf te krijgen. Als je meer bewust van jezelf wordt, dan leef je ook bewuster en heb je minder (ongezond) voedsel nodig om van te leven. Ook als je je alleen voelt: je kunt altijd raad vragen aan je gids; deze is er altijd voor jou.
Met geleide zittende en liggende meditatie.

Zondag 22 november             
Tijd: 10.15 - 11.30 uur
   
   
    €15,-- p.p.

-----------------------------------

DECEMBER

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yin yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Een goede manier om met een relaxt gevoel 2020 af te maken. 
Zondag 20 december
Tijd: 9.00 - 10.00 uur       €10,-- p.p.
-----------------------------------

Renew your power: (hervind en vernieuw jouw kracht!) Goede voornemens, dit rare jaar, wat heeft het je gebracht, wat wil je loslaten, wat wil je meenemen en vooral: wat wil je neerzetten voor 2021? Je geeft jezelf een powerboost met deze workshop. Kernwoorden: hernieuwde energie, rustgevende meditatie en jouw intentie neerzetten voor het komende jaar.
Zondag 20 december
Tijd: 10.15 - 11.30 uur       €15,-- p.p.
-----------------------------------

JANUARI 2021

Detoxworkshop: Yoga & Detoxen - een goed begin van 2021

Ben jij klaar voor een echte detox onder begeleiding? Een detox van een maand - beginnende vanaf 3 januari met een afbouwweek en daarna drie weken bewust eten, leven, gezonder worden.
 Wat wil je als ballast loslaten (lichamelijk, geestelijk en energetisch) Wil je gewicht loslaten? Je gezonder voelen? Meer energie? Doe dan mee!
Wat behandelen we tijdens deze workshop?
- jouw Ayurvedische type en de ontzurende voeding en verzorging voor de detoxperiode
- lichaamsverzorging van binnen en buiten
- ondersteunende yoga-oefeningen & meditatie voor elke dag
- je eigen ochtend/avondritueel, etc. 
kernwoorden: gezondheid - voeding - yoga - beweging - adem - detox - meditatie - MIR-methode en/of Fast Tapping (EFT)
Wanneer: 
Zondag 3 januari  
Tijd: 9.30 - 11.00 uur              €80,-- p.p.  - maximaal 10 deelnemers
inclusief: DETOX tas met alle ondersteuning nodig voor je detox-periode    
inclusief: 3 (niet verplichte) terugkom zondagen Yoga & Detox op 10 - 17 - 31 januari
tijden hiervan worden nog bekend gemaakt
meer info: annethealthyoga@gmail.com
----------------------------------

Qi Gong & Klankschalenmeditatie:  Gezond immuunsysteem en Rust in je hoofd & lijf! 

Een ontspannende workshop waarin je zeer rustgevende 
QiGongs beoefent (Qi= energie; Gong = in beweging). 
Lichamelijk word je daar sterker van en emotioneel rustiger.  Het is meditatie in beweging om gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Het lijkt op Tai Chi en werkend met Qi krijg je meer energie en vind je meer balans tussen lichaam & geest. 
Je zult merken dat als je één van de makkelijke QiGongs elke dag een paar minuutjes doet, dat je krachtiger wordt en meer zelfbewustzijn krijgt. Een aanrader voor  optimalistatie van je immuunsysteem!
Na de QiGong lig je na met een klankschalen-meditatie/healing waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf. Annet gebruikt diverse soorten klankschalen: thuiskomen bij jezelf op celniveau.
QiGong kan ook zittend worden gedaan.
Zondag 17 januari   
Tijd: 10.15 - 11.45 uur
              €15,-- p.p.  
- maximaal 10 deelnemers

----------------------------------

Na de Kerstvakantie meer workshops QiGong, Slow Yoga & Signature Cell Healing, Lazy Sunday Yoga, 'Migrainevrij - is dat mogelijk?', Yoga & Ayurveda, nieuwe detoxyogamaand in januari 2021

----------------------------------- 
N.B. workshops kun  je niet gebruiken als inhaalles: daarvoor zijn genoeg mogelijkheden in het lesrooster.

 

 

 

Love life, do workshops :)

E-mailen
Bellen