YogaHuis Leek & Tolbert  
en omgeving

WORKSHOPS: opgave via annethealthyoga@gmail.com

Als een workshop vol is, kun je altijd op de reservelijst! De workshops zijn aan de Noorderweg 31 in Tolbert of via Zoom. Op locatie graag je eigen matje en dekentje meenemen. Er is altijd thee & lekkers aanwezig :)

2023

FEBRUARI
Het Vuur van de Draak: Prana en mediteren met Draken / Leylijnen energie
Een workshop met actieve en liggende meditatievormen om beter gebruik te maken van prana (levensenergie) en de vuurenergie van de Leylijnen: dit wordt ook wel Drakenenergie genoemd. Deze energie verbindt je met de kern van Moeder Aarde en leert je je eigen schaduwzijde onder ogen te zien: datgene dat jou blokkeert, telkens tegenwerkt. Het geeft flow en heldere energie om een mooie nieuwe weg in te slaan. We doen Quantum meditatie met ademhalings- en manifestatie-oefeningen die je gronden en tegelijkertijd krachtiger in jouw eigen energie brengen.

Zondag 19 februari
Tijd: 9.30 - 11.30/11.45 uur         €20,-- p.p. 

---------------------------------------------
MAART

LEVENSKRACHT: hoe bereik je de zogenaamde flowstaat om innerlijke energie te vergroten? 
Hoe kun je meer één zijn met jezelf, je energieniveau verhogen, zodat je meer creativiteit hebt, meer inzicht in jezelf? Je kunt dan wel manifesteren tot je een ons weegt, maar....hoe doe je dit effectief?!
Je maakt kennis met Prana, Shakti en sluiten ons aan op de bronenergie: die energie die oneindig kan worden aangevuld en nooit uitgeput raakt. Door middel van ademhalingsoefeningen, manifestatie, krachtige oefeningen, dans en meditatie komen we dichter bij onszelf en kun je je dromen manifesteren. Vital Force: de levenskracht die je hebt en nu leert te gebruiken door bewustwording.
Zondag 19 maart
Tijd: 9.30 - 11.30/11.45 uur          €20,-- p.p.  

---------------------------------------------
APRIL

APRIL DETOXMAAND 2023: Yoga & Detoxen - via Zoom
-start op zondag 2 april via Zoom met effect op Mind, Body & Spirit.
Helemaal toe aan de zomer maar je voelt je nog niet vol energie? Af van je lusteloosheid & frustraties? Doe dan mee met de detoxmaand in april. In deze APRIL detoxmaand onder begeleiding van Annet (orthomoleculair natuurgeneeskundige & yogadocente) blijf je gemotiveerd!
Een detox van een maand: bewust eten, leven, gezonder worden.
Iets dat je mee kunt nemen de rest van dit jaar in. Een detox die je naast je werk en bezigheden kunt doen...en dus reinigend, maar vooral niet belastend is!
Wat wil je bereiken: lichamelijk, geestelijk en energetisch? Wil je gezonder leven? Meer energie? Meer rust in je hoofd? Wat gewicht loslaten? En nee: je leeft niet een maand lang op sapjes en weinig eten, je gaat bewuster, gezonder én anders eten waardoor je letterlijk en figuurlijk los gaat laten.
Doe dan mee!
Wat behandelen we in deze maand?
- ‘Ontzurende’ voeding en verzorging voor deze detoxperiode
- wat verandering van voeding en leefwijze kan betekenen voor je
- lichaamsverzorging van binnen en buiten
- speciaal ondersteunende yoga-oefeningen & meditatie voor elke dag, passend bij de lente en zomer, voor optimaal in je kracht staan en volkomen rust en bewustzijn van je lichaam. De yoga & meditatie doen we ook gezamenlijk tijdens elke Zoom-bijeenkomst.
- je eigen ochtend/avondritueel maken
- De Power van Visualisatie op een dieper niveau met Quantum hypnose meditatie om zo meer discipline te krijgen en je wilskracht te vergroten.
-  audiobestand met transformatie meditatie die je zo vaak kunt doen als je wilt
 - je huis en leven 'opruimen'
- krachtig in je eigen energie komen te staan: vol levenskracht
kernwoorden: gezondheid - voeding - RUST - yoga - beweging - adem - detox - meditatie - bewustzijn - Levenskracht - Quantum meditatie - transformatie
Voor de 1e bijeenkomst op zondag a april krijg je je digitale handout en haal je je goodie bag op. Woon je ver weg dan kan deze je ook toegestuurd worden (+ ong. €7,65 verzendkosten)
De prijs is € 115,-
inclusief: DETOX tas met producten die je ondersteunen tijdens je detox-periode    
+ inclusief: 5 Zoombijeenkomsten op de zondagochtend (alles wordt opgenomen zodat je het eventueel op een later tijdstip kunt bekijken). Hierin ondersteunen we elkaar, net als in de groepsapp, geef ik je uitleg over de week die voor je ligt en doen we telkens gezamenlijk de detox oefeningen en meditatie.
 2 april  9.00 - 10.15 uur info over de afbouwweek
9 april 9.00 - 10.15 uur info over de detox / autofagie weken
16 april  9.00 - 10.15 uur info over de opbouwweek
23 april  9.00 - 10.15 uur
30 april 9.00 - 10.15 uur evaluatie + hoe nu verder: handvaten om door te zetten

meer info en opgave: annethealthyoga@gmail.com
Kun je dus een keer niet op een zondag dan ontvang je de link ontvangen van de opgenomen bijeenkomst met yoga, meditatie en informatie van die zondag. Deze links krijg je sowieso zodat je iets altijd terug kunt kijken of met het YouTube filmpje de oefeningen en meditatie mee kunt doen.

------------------------------------
NOVEMBER

The Power of Energy!
Een workshop waarin je gaat werken met de levensenergie om je heen, prana/qi, en de helende krachtige energie in jezelf.
Wat doen we? We beoefenen zeer helende rustgevende QiGongs.
Wat is Qi Gong? Qi betekent 'energie' en Gong betekent 'in beweging'.
We gaan ook een eigen individuele energie-meditatie maken: die goed voelt voor jou.
Op allerlei niveaus (body, mind, spirit) word je daar sterker van en emotioneel rustiger. Levensenergie die jij in beweging brengt om gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Voor meer balans tussen lichaam en geest. Een QiGong lijkt op Tai Chi en werken met Qi is fantastisch! Je wordt zo bewust van de Power of Energy, van jouw power om jezelf te helen. Durf je dat aan?!
Je leert een makkelijke QiGong om elke dag een paar minuutjes te doen: dit maakt je krachtiger, gezonder en bewuster.
Het is ook een aanrader voor  optimalisatie van je immuunsysteem en verhogen van je zelfbewustzijn: jij hebt jouw leven in handen. Jij kunt jezelf helen.
Naast de QiGongs ga je leren (met of zonder muziek) te 'werken' met jouw eigen individuele energie door beweging en visualisatie.
En uiteindelijk lig je na met een Yoga Nidra (slaapyoga) klankschalenmeditatie waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf. Annet gebruikt bij deze liggende meditatie diverse soorten klankschalen en haar eigen Gong: thuiskomen bij jezelf op celniveau.
De QiGongs kunnen ook zittend worden gedaan, mocht je niet zo lang kunnen staan.
Zondag 5 november
Tijd: 9.30 - 11.45 uur         €25,-- p.p.  
---------------------------------------------

In 2024 volgen er meer workshops The Power of Energy, QiGong, Lazy Sunday Yoga, Numerologie, 'Migrainevrij - is dat mogelijk?', Yoga & Ayurveda, nieuwe Detoxyogamaand in januari en april 2024, Samenwerking met je Gids(en) & Bewustzijn van Prana

JANUARI 2024
Hoe wil jij je leven leven? Hoe zie je jezelf over een paar maand of eind 2024. Leef je beste leven en laat je diepste verlangen waar worden.
Een Vision of Mood board kan je helpen je dromen en diepste verlangen te realiseren. Door al je doelen, wensen en wat je voor je ziet te plakken, tekenen, schrijven op een groot vel papier.
We gaan eerst gezamenlijk een Quantum manifestatie meditatie doen (mooi woord hè) en daarna ga je jouw individuele Visionboard maken + je krijgt tools om ook via meditatie en visualisatie aan de slag te gaan na deze workshop.
Het hoeft allemaal niet meer zo zwaar en serieus: op een mooie fijne liefdevolle manier ga jij je leven vorm geven.
Vrijdag ...................
Tijd: 19.15 - 21.45 uur       €30,-- p.p.
inclusief materiaal om mee te werken
max. 11 deelnemers

---------------------------------------------

N.B. workshops kun  je niet gebruiken als inhaalles: daarvoor zijn genoeg mogelijkheden in het lesrooster

 

Love life, do workshops :)

 

 

 

 

E-mailen
Bellen