YogaHuis Leek & Tolbert  
en omgeving

WORKSHOPS: opgave via annethealthyoga@gmail.com

Als een workshop vol is, kun je altijd op de reservelijst! De workshops zijn aan de Noorderweg 31 in Tolbert of via Zoom. Op locatie graag je eigen matje en dekentje meenemen. Er is altijd thee & lekkers aanwezig :)

FEBRUARI 2022 

Vision / Moodboard voor 2022 maken: Hoe wil jij je leven leven? Hoe zie je jezelf over een paar maand of eind 2022. Leef je beste leven en laat je diepste verlangen waar worden. Een Vision of Mood board kan je helpen je dromen en diepste verlangen te realiseren. Door al je doelen, wensen en wat je voor je ziet te plakken, tekenen, schrijven op een groot vel papier. We gaan eerst gezamenlijk een meditatie doen en daarna aan het werk om een echt Visionboard te maken + je krijgt tools om ook via meditatie en visualisatie aan de slag te gaan de komende tijd.
Zondag 6 februari
 
Tijd: 9.30 - 12.00 uur 
      €30,-- p.p.
Materiaal om mee te werken is aanwezig
max. 10 deelnemers

MAART 2022

Qi Gong & Klankschalenmeditatie:  Gezond immuunsysteem en Rust in je hoofd & lijf!

Een ontspannende workshop waarin je zeer rustgevende 
QiGongs beoefent (Qi= energie; Gong = in beweging). 
Lichamelijk word je daar sterker van en emotioneel rustiger. Het is meditatie in beweging om gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Het lijkt op Tai Chi en werkend met Qi krijg je meer energie en vind je meer balans tussen lichaam & geest. 
Je zult merken dat als je één van de makkelijke QiGongs elke dag een paar minuutjes doet, dat je krachtiger wordt en meer zelfbewustzijn krijgt. Een aanrader voor  optimalistatie van je immuunsysteem en verhogen van je zelfbewustzijn!
Na de QiGong lig je na met een Yoga Nidra (slaapyoga) klankschalenmeditatie waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf. Annet gebruikt diverse soorten klankschalen en een Gong: thuiskomen bij jezelf op celniveau.
QiGong kan ook zittend worden gedaan.
Zondag 6 maart
Tijd: 9.30 - 11.30 uur         €20,-- p.p.  
max. 10 deelnemers

---------------------------------------------

APRIL 2022

DETOXMAAND VOORJAAR april 2022: Yoga & Detoxen -start op zondag 3 april

via Zoom 

Volg deze Voorjaars detoxmaand onder begeleiding van Annet (orthomoleculair natuurgeneeskundige & yogadocente) in een groep via Zoom. Zo blijf je gemotiveerd!
Een detox van een maand met een afbouwweek en daarna drie weken bewust eten, leven, gezonder worden.
Iets dat je mee kunt nemen de rest van dit jaar in. Een detox die je naast je werk en bezigheden kunt doen...en dus reinigend maar vooral niet belastend is! Waarbij je zelfs tijdens de Paasdagen half april kunt genieten!
Wat wil je bereiken voor de zomer: lichamelijk, geestelijk en energetisch? Wil je gezonder leven? Meer energie? Meer rust in je hoofd? Gewicht loslaten?

Doe dan mee!
Wat behandelen we tijdens deze workshop?
- ‘Ontzurende’ voeding en verzorging voor de detoxperiode
- lichaamsverzorging van binnen en buiten
- speciaal ondersteunende yoga-oefeningen & meditatie voor elke dag, juist voor de komende zomer, voor optimaal in je kracht staan en volkomen rust en bewustzijn van je lichaam. De yoga & meditatie doen we ook gezamenlijk tijdens elke Zoom-bijeenkomst.
- je eigen ochtend/avondritueel maken
- je huis en leven 'opruimen'
- neerzetten hoe jij jezelf voor de zomer wilt zien staan
kernwoorden: gezondheid - voeding - RUST - yoga - beweging - adem - detox - meditatie - bewustzijn - somatic intelligence

Voor de 1e bijeenkomst op zondag 3 april krijg je je digitale handout en haal je je goodie bag op. Woon je ver weg dan kan deze je ook toegestuurd worden (+ ong. €7,50 verzendkosten)
De prijs is € 105,- inclusief: DETOX tas met producten die je ondersteunen tijdens je detox-periode    

+ inclusief: 5 Zoombijeenkomsten op de zondagochtend
  3 april  9.00 - 10.30 uur 
afbouwweek
10 april  9.00 - 10.15 uur hierna begint de echte detox
17 april  9.00 - 10.15 uur
24 april 
9.00 - 10.15 uur info over de opbouwweek
1 mei 
9.00 - 10.15 uur evaluatie + hoe nu verder
meer info en opgave: annethealthyoga@gmail.com
Kun je een keer niet op een zondagochtend dan kun je de link ontvangen van de opgenomen les met yoga, meditatie en informatie van die zondag. 
------------------------------------

MEI 2022

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yin yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk.
Zondag 15 mei                    
Tijd: 9.00 - 10.00 uur       €10,-- p.p.
max. 10 deelnemers
---------------------------------------------

SLOW YIN yoga met Signature Cell Healing - maximaal 3 deelnemers i.v.m. voldoende tijd en aandacht tijdens de healing  in LEEK
Kom bij jezelf in deze zachte Yin Yogasessie met rustige oefeningen en ontspanning met Klankschalen en energetische behandeling.
Signature Cell Healing: een moderne zeer krachtige healingmethode om balans in lichaam & geest te herstellen: werkend op spiritueel, mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied - met klankschalen (of zonder: dat mag je zelf kiezen tijdens de healing).
In een kleine setting zodat je alle aandacht krijgt tijdens de yoga en healing 
Zondag 15 mei
Tijd: 10.20 - 12.00 uur      € 20,- 

---------------------------------------------

JUNI 2022

Leven van Prana en mediteren met Draken / Leylijnen energie
Een workshop met actieve en liggende meditatievormen om beter gebruik te maken van prana (levensenergie) en de vuurenergie van de Leylijnen: dit wordt ook wel Drakenenergie genoemd. Deze energie verbindt je met de kern van Moeder Aarde en leert je je eigen schaduwzijde onder ogen te zien: datgene dat jou blokkeert, telkens tegenwerkt. Het geeft flow en heldere energie om een mooie nieuwe weg in te slaan. We doen meditatie-oefeningen in beweging en in stilte - ademhalingsoefeningen die je gronden en tegelijkertijd beter in je energie doen zitten.
Zondag  12 juni
Tijd: 9.30 - 11.45 uur          €20,-- p.p. 
---------------------------------------------

JULI 2022

Je zomerse Miracle Morning routine: de zomer door met yoga & meditatie en hoe je gemotiveerd blijft.
Een workshop waarin je gaat onderzoeken wat jouw diepste verlangen is, hoe je gemotiveerd en discipline houdt om gezonde gewoontes vol te houden, zoals yoga en meditatie. Met yoga-oefeningen en een fijne zomerse meditatie om elke dag te doen.
Zondag 3 juli
Tijd: 9.30 - 11.45 uur          €20,-- p.p. 

---------------------------------------------

Na de zomer van 2022 meer workshops QiGong, Slow Yoga & Signature Cell Healing, Lazy Sunday Yoga, Numerologie, 'Migrainevrij - is dat mogelijk?', Yoga & Ayurveda, nieuwe Detoxyogamaand in oktober 2022 en januari 2023, Samenwerking met je Gids(en) & Bewustzijn van Prana

N.B. workshops kun  je niet gebruiken als inhaalles: daarvoor zijn genoeg mogelijkheden in het lesrooster

Love life, do workshops :)

 

 

 

E-mailen
Bellen