YogaHuis Leek  
 

WORKSHOPS 2020: : opgave via yogahuisleek@gmail.com 

Als een workshop vol is, kun je altijd op de reservelijst! 

JULI

Tuinyoga: relaxt de zomervakantie in
Relaxt yoga: rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Zo kun je verfrist op vakantie of meer rust inbrengen in je week.
Hierna thee/koffie met gezond lekkere hapjes          
maximaal 4 deelnemers
Zondag ................      aan de Calechelaan 26: praktijkadres van Annet 
Tijd: 10.00 - 11.30 uur            €15,-- p.p.
----------------------------------- 

Na de zomervakantie bijv. workshops in: 

Lazy Sunday Yoga: Vroeg in de ochtend een uurtje relaxen met rustige yoga-oefeningen en Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd: een liggende meditatie die gelijk staat aan 3 à 4 uur slaap. Het brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning en daar rust je pas echt van uit: lichamelijk én geestelijk. Een goede manier om lekker de week in te gaan. 
Afhankelijk van de maatregelen: binnen of buiten. 
Zondag 30 augustus
Tijd: 9.00 - 10.00 uur            €10,-- p.p.

----------------------------------- 

Qi Gong & Klankschalenmeditatie:  Rust in je hoofd & lijf! 
Een ontspannende workshop waarin je zeer rustgevende QiGongs beoefent (Qi= energie; Gong = in beweging). 
Lichamelijk word je daar sterker van en emotioneel rustiger.  Het is meditatie in beweging om gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Het lijkt op Tai Chi en werkend met Qi krijg je meer energie en vind je meer balans tussen lichaam & geest. Je zult merken dat als je één van de makkelijke QiGongs elke dag een paar minuutjes doet, dat je krachtiger wordt en meer zelfbewustzijn krijgt. Een aanrader!
Na de QiGong lig je na met een klankschalen-meditatie/healing waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf. Annet gebruikt diverse soorten klankschalen: thuiskomen bij jezelf op celniveau. Je kunt de 
QiGong ook zittend doen!
Zondag 6 september     
Tijd: 9.30 - 11.00 uur              €15,-- p.p.
----------------------------------

SLOW yoga met Signature Cell Healing - maximaal 3 deelnemers i.v.m. voldoende tijd en aandacht tijdens de healing

Kom bij jezelf in deze zachte yogasessie met rustige oefeningen en ontspanning met Klankschalen en energetische behandeling. Slow yoga is een zachte vorm van yoga waarbij je werkt op volkomen ontspanning. Daarna lig je na en ontvang je een Signature Cell Healing behandeling waarbij op de doorstroming van prana (levensenergie) in het lichaam wordt gewerkt.
Signature Cell Healing: een moderne zeer krachtige healingmethode om balans in lichaam & geest te herstellen: werkend op spiritueel, mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied - met klankschalen (of zonder: dat mag je zelf kiezen tijdens de healing).
In een kleine setting zodat je alle aandacht krijgt tijdens de yoga en healing 
Zondag .....    

Tijd: 9.00 - 10.45 uur (met uitloop naar 11.00)   € 20,-   

-----------------------------------

Na de zomer meer workshops QiGong, Slow Yoga & Signature Cell Healing, Lazy Sunday Yoga, 'Migrainevrij - is dat mogelijk?', Yoga & Ayurveda, nieuwe detoxyogamaand in januari 2021

Qi Gong & Klankschalenmeditatie in de tuin:  Gezond immuunsysteem en Rust in je hoofd & lijf! - maximaal 4 deelnemers

Een ontspannende workshop in de tuin bij Annet waarin je zeer rustgevende 
QiGongs beoefent (Qi= energie; Gong = in beweging). 
Lichamelijk word je daar sterker van en emotioneel rustiger.  Het is meditatie in beweging om gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Het lijkt op Tai Chi en werkend met Qi krijg je meer energie en vind je meer balans tussen lichaam & geest. 
Je zult merken dat als je één van de makkelijke QiGongs elke dag een paar minuutjes doet, dat je krachtiger wordt en meer zelfbewustzijn krijgt. Een aanrader voor  optimalistatie van je immuunsysteem!
Na de QiGong lig je na met een klankschalen-meditatie/healing waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf. Annet gebruikt diverse soorten klankschalen: thuiskomen bij jezelf op celniveau.
QiGong kan ook zittend worden gedaan.
Zondag .........                                  aan de Calechelaan 26: praktijkadres van Annet  
Tijd: 9.30 - 11.00 uur
              €15,-- p.p.  
- maximaal 6 deelnemers

----------------------------------- 

 

 

 

Love life, do workshops :)

E-mailen
Bellen