YogaHuis Leek & Tolbert  
en omgeving

WORKSHOPS: opgave via annethealthyoga@gmail.com

Als een workshop vol is, kun je altijd op de reservelijst! De workshops zijn aan de Noorderweg 31 in Tolbert of via Zoom (dit geldt voor de Detoxmaand). Op locatie graag je eigen matje en dekentje meenemen. Er is altijd thee & lekkers aanwezig 

2023

SEPTEMBER
Vrij van Pijn! Is dat mogelijk?
Is het mogelijk je eigen gezondheid te beïnvloeden en van bijv. migraine, hoofdpijn, en spier- en gewrichtsklachten af te komen?
Als er een wonderpil zonder bijwerkingen zou bestaan, dan zouden we die allemaal wel nemen. Maar wat als jouw klacht/ziekte/pijn iets wil zeggen? En wat gebeurt er als jij naar jouw lichaam gaat luisteren en actief bezig gaat met jouw gezondheid te verbeteren!? Door voeding en leefstijl aan te passen ben ik 8 jaar geleden van de migraine af gekomen, terwijl ik ervoor al gezond at, maar niet optimaal voor mijn lever. 
Tijdens deze workshop gaan we gebruik maken van yoga-oefeningen, meditatie, voeding- en leefstijltips zodat jij weer voelt én weet dat jij het heft in handen hebt wat betreft jouw eigen gezondheid. Doe je mee en KIES JIJ VOOR JEZELF?

Zaterdag 16 september
Tijd: 9.30 - 11.30/11.45 uur   €25,-- p.p. inclusief mini goody bag

----------------------------------
NAJAARS DETOXMAAND 2023: Gezond de herfst en winter in
 
Yoga & Detoxen - via Zoom
-start op zondag 24 september via Zoom
 - voor Mind, Body & Spirit.

Deze mooie najaarsschoonmaak laat je bewuster eten, leven, gezonder worden.
Waardoor je met energie de herfst en winter ingaat. Dit is een 'clean living' voeding en leefstijl die je naast je werk en bezigheden kunt doen...en dus reinigend, maar vooral niet belastend is!
Wat zijn jouw doelen na de zomer? Wil je gezonder leven? Meer energie? Meer rust in je hoofd? Wat gewicht loslaten? Dit is niet een maand lang op sapjes en weinig eten leven, je gaat bewuster, gezonder én anders eten waardoor je letterlijk en figuurlijk 'rotzooi' los mag laten.
Doe je mee? Wat behandelen we in een maand tijd?
- ‘Ontzurende’ voeding en verzorging voor deze weken waardoor je zult merken dat je helderder wordt en meer energie krijgt.
- De betekenis van gezonde voeding en leefstijl
- lichaamsverzorging van binnen en buiten
- speciaal ondersteunende yoga-oefeningen & meditatie voor elke dag voor herfst en winter om optimaal in je kracht staan en voor meer rust en bewustzijn van je lichaam. De yoga & meditatie doen we ook gezamenlijk tijdens elke Zoom-bijeenkomst.
- je eigen ochtend/avondritueel maken
- De Power van Visualisatie op een dieper niveau!
- audiobestand met transformatie meditatie die je zo vaak kunt doen als je wilt!
- je huis en leven 'opruimen'
- krachtig in je eigen energie komen te staan: vol levenskracht
kernwoorden: gezondheid - voeding - RUST - yoga - beweging - adem - detox - meditatie - bewustzijn - Levenskracht - somatic intelligence - transformatie - quantum manifestatie 
Voor de 1e bijeenkomst op zondag 24 september krijg je je digitale handout en haal je je goody bag op. Woon je ver weg dan kan deze je ook toegestuurd worden (+ ong. €7,50 verzendkosten)
De prijs is € 115,-
inclusief: DETOX goody bag met producten die je ondersteunen tijdens je detox-periode
+ inclusief: 5 Zoombijeenkomsten op de zondagochtend (alles wordt opgenomen zodat je het eventueel op een later tijdstip kunt bekijken).
zondag 24 september
9.00 - 10.15
zaterdag 30 september
9.00 - 10.15 uur 
zondag 8 oktober
9.00 - 10.15 uur
zondag 15 oktober
9.00 - 10.15 uur info over de opbouwweek
zondag 22 oktober
9.00 - 10.15 uur evaluatie + hoe nu verder: handvaten om door te zetten.
+ inclusief dagelijkse begeleiding in de groepsapp
meer info en opgave: annethealthyoga@gmail.com
Kun je dus een keer niet meedoen met zoom dan kun je de link ontvangen van de opgenomen les met yoga, meditatie en informatie van die bijeenkomst
---------------------------------------------

OKTOBER
Het Vuur van de Draak: Quantum mediteren met Draken / Leylijnen energie
Een workshop met actieve en liggende meditatievormen om beter gebruik te maken van prana (levensenergie) en de vuurenergie van de Leylijnen: dit wordt ook wel Drakenenergie genoemd. Deze energie verbindt je met de kern van Moeder Aarde en zorgt ervoor dat je jouw intentie, jouw toekomst, kunt manifesteren. Door de oefeningen & meditatie laat je blokkades los. Met vurige meditatie in beweging, Quantum meditatie met ademhalings- en manifestatie-oefeningen die je gronden en tegelijkertijd krachtiger in jouw eigen energie brengen.

Zondag 1 oktober
Tijd: 9.30 - 11.30/11.45 uur   €25,-- p.p. inclusief drakensteen & audiomeditatie

---------------------------------------------

NOVEMBER

The Power of Ki / Qi, the power of Energy!
Een workshop waarin je gaat werken met de levensenergie om je heen, prana/qi, en de helende krachtige energie in jezelf.
Wat doen we? We beoefenen zeer helende rustgevende QiGongs.
Wat is Qi Gong? Qi betekent 'energie' en Gong betekent 'in beweging'.
We gaan ook een eigen individuele energie-meditatie maken: die goed voelt voor jou.
Op allerlei niveaus (body, mind, spirit) word je daar sterker van en emotioneel rustiger. Levensenergie die jij in beweging brengt om gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Voor meer balans tussen lichaam en geest. Een QiGong lijkt op Tai Chi en werken met Qi is fantastisch! Je wordt zo bewust van de Power of Energy, van jouw power om jezelf te helen. Durf je dat aan?!
Je leert een makkelijke QiGong om elke dag een paar minuutjes te doen: dit maakt je krachtiger, gezonder en bewuster.
Het is ook een aanrader voor  optimalisatie van je immuunsysteem en verhogen van je zelfbewustzijn: jij hebt jouw leven in handen. Jij kunt jezelf helen.
Naast de QiGongs ga je leren (met of zonder muziek) te 'werken' met jouw eigen individuele energie door beweging en visualisatie.
En uiteindelijk lig je na met een Yoga Nidra (slaapyoga) klankschalenmeditatie waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf. Annet gebruikt bij deze liggende meditatie diverse soorten klankschalen en haar eigen Gong: thuiskomen bij jezelf op celniveau.
De QiGongs kunnen ook zittend worden gedaan, mocht je niet zo lang kunnen staan.

Zondag 5 november
Tijd: 9.30 - 11.45 uur         €25,-- p.p.  
inclusief een superlekker & relaxt gevoel
erna :)

---------------------------------------------

JANUARI 2024
Vision board voor 2024: wat wordt leidend voor jou dit jaar?
Hoe wil jij je leven leven? Hoe zie je jezelf over een paar maand of eind 2024. Leef je beste leven en laat je diepste verlangen waar worden.
Een Vision of Mood board kan je helpen je dromen en diepste verlangen te realiseren. Door al je doelen, wensen en wat je voor je ziet te plakken, tekenen, schrijven op een groot vel papier.
We gaan eerst gezamenlijk een Quantum manifestatie meditatie doen (mooi woord hè) en daarna ga je jouw individuele Visionboard maken + je krijgt tools om ook via meditatie en visualisatie aan de slag te gaan na deze workshop.
Het hoeft allemaal niet meer zo zwaar en serieus: op een mooie fijne liefdevolle manier ga jij je leven vorm geven.

Vrijdag 5 januari
Tijd: 19.15 - 21.45 uur       €30,-- p.p.
inclusief materiaal om mee te werken
max. 11 deelnemers

---------------------------------------------
JANUARI DETOXMAAND 2024: Yoga & Detoxen - via Zoom
-start op zondag 7 januari via Zoom met effect op Mind, Body & Spirit.
Meestal zijn goede voornemens helaas al weer 'vergeten' in de 2e week van januari en dat kan heel frustrerend zijn. In de Januari detoxmaand onder begeleiding van Annet (orthomoleculair natuurgeneeskundige & yogadocente) blijf je gemotiveerd!
Deze januarimaand wordt een reinigingsperiode van 4 weken bewust eten, leven, gezonder worden.
Iets dat je mee kunt nemen de rest van dit jaar in. Een detox die je naast je werk en bezigheden kunt doen...en dus reinigend, maar vooral niet belastend is! Bijkomen van de decembermaand en 2024 gezond(er) beginnen. Weg met frustraties en vermoeide gedachten.
Wat wil je bereiken in dit jaar: lichamelijk, geestelijk en energetisch? Wil je gezonder leven? Meer energie? Meer rust in je hoofd? Wat gewicht loslaten? En nee: je leeft niet een maand lang op sapjes en weinig eten, je gaat bewuster, gezonder én anders eten waardoor je letterlijk en figuurlijk los gaat laten.
Doe je mee? Wat behandelen we in deze maand?
- ‘Ontzurende’ voeding en verzorging voor deze detoxperiode, geschikt voor de winterperiode.
- wat verandering van voeding en leefwijze kan betekenen voor je.
- lichaamsverzorging van binnen en buiten
- speciaal ondersteunende yoga-oefeningen & meditatie voor elke dag, juist voor het nieuwe jaar, voor optimaal in je kracht staan en volkomen rust en bewustzijn van je lichaam. De yoga & meditatie doen we ook gezamenlijk tijdens elke Zoom-bijeenkomst.
- je eigen ochtend/avondritueel maken
- De Power van Visualisatie op een dieper niveau!
- audiobestand met transformatie meditatie die je zo vaak kunt doen als je wilt
- je huis en leven 'opruimen'
- krachtig in je eigen energie komen te staan: vol levenskracht
kernwoorden: gezondheid - voeding - RUST - yoga - beweging - adem - detox - meditatie - bewustzijn - Levenskracht - somatic intelligence - transformatie
Voor de 1e bijeenkomst op zondag 7 januari krijg je je digitale handout en haal je je goodie bag op. Woon je ver weg dan kan deze je ook toegestuurd worden (+ ong. €7,50 verzendkosten)
De prijs is € 125,-
inclusief: DETOX tas met producten die je ondersteunen tijdens je detox-periode
+ inclusief: 5 Zoombijeenkomsten op de zondagochtend (alles wordt opgenomen zodat je het eventueel op een later tijdstip kunt bekijken).
 7 januari 9.00 - 10.15
14 januari 9.00 - 10.15 uur hierna begint de echte detox
21 januari 9.00 - 10.15 uur
28 januari 9.00 - 10.15 uur info over de opbouwweek
 4 februari 9.00 - 10.15 uur evaluatie + hoe nu verder: handvaten om door te zetten
+ inclusief dagelijkse begeleiding in de groepsapp
meer info en opgave: annethealthyoga@gmail.com
Kun je dus een keer niet op een zondag dan kun je de link ontvangen van de opgenomen les met yoga, meditatie en informatie van die zondag.
---------------------------------------------
MAART
workshop Ki LEVENSKRACHT

Meer één zijn met jezelf, je energieniveau verhogen, zodat je gezonder bent, zonder bijv. hoofdpijn, gewrichtsklachten, zonder jezelf altijd maar tegen te werken.
Meer energie zorgt voor meer creativiteit en ook meer bewustzijn. Want je kunt wel manifesteren dat je iets bereikt... tot je een ons weegt, maar....hoe doe je dit effectief?!
Je maakt kennis met Prana, Ki of Qi: ook wel Levensenergie genoemd. en we sluiten ons aan op de bronenergie: die energie die oneindig kan worden aangevuld en nooit uitgeput raakt.
Door middel van ademhalingsoefeningen, gezondheidstips, krachtige oefeningen en meditatie (met manifesteren) kom je bij jezelf en kun je je dromen manifesteren.
Vital Force: de levenskracht die je hebt, maar nu ook leert te gebruiken!
dag: ....
wordt nog bekend gemaakt
Tijd: 9.30 - 11.30/11.45 uur
 €25 inclusief audio meditatie 

---------------------------------

N.B. workshops kun  je niet gebruiken als inhaalles: daarvoor zijn genoeg mogelijkheden in het lesrooster

 

Love life, do workshops :)

 

 

 

 

E-mailen
Bellen