en omgeving

YogaHuis Leek & Tolbert

HEALTH & Yoga - ook video- en belconsulten
MIND BODY SPIRIT


Meer info op mijn praktijkwebsite: https://www.health-yoga.nl

Naast mijn YogaHuis Leek en dus mijn yogalessen, heb ik mijn praktijk HEALTH & Yoga in Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde & Hypnosetherapie aan huis: hier geef ik behandelingen en werk ik met voeding en leefstijladvies die op jou is aangepast en hypnosetherapie om uit bepaalde vastzittende patronen te komen.


Ik vind de combinatie van yogalessen en daarnaast ondersteuning bieden op gebied van gezondheid echt ideaal.


Wat doe ik in mijn praktijk? Ik werk met trajecten én losstaande consulten:
Trajecten:

Afvallen met Metabolic Balance of
de Virtuele Maagband (hypnotische maagverkleining)

Stoppen met roken d.m.v. hypnose


Losstaande Consulten:

Als Orthomoleculaire Natuurgeneeskundig therapeut kijk ik naar de tekorten in je voeding, de aanpassingen die op gebied van leefstijl mogelijk zijn en soms ondersteuning d.m.v. supplementen. Maar.... ik vind dat je de meeste winst al uit voeding en aanpassingen van je leefstijl kunt halen. Dus het aanraden van mega veel potjes pillen komt in mijn praktijk niet voor. We kijken gewoon wat mogelijk is. Je komt eerst voor een intakegesprek en krijgt aan het eind voedingsadviezen en/of leefadviezen, oefeningen, etc. mee waar je mee aan de slag gaat.
Jouw grootste winst haal je met verandering van leefstijl, voeding en mindset.
Natuurlijk kom je bij me met een bepaald doel. Dan kan kunnen bepaalde klachten zijn, vastzittende patronen, behoefte aan duidelijkheid over jouw richting in het leven, afvallen (met bijv. een mild ketogeen voedingsplan, een individueel vastenprogramma, Metabolic Balance of door een Virtuele Maagband (via Hypnose sessies): zie ook de Gezond Slanker pagina.
Als je mij belt, appt of mailt voor informatie dan kijken we samen wat de beste aanpak is en maken we de eerste afspraak.

Behandelingen:

In mijn praktijk geef ik de volgende behandelingen:

✓ Klankschalenmassages / healingen

✓ Reiki behandelingen

✓ Hotstone massages

✓ Synergene massages

✓ Readingen

✓ Inwijdingen in Reiki I, II en III (Master) en Kundalini Reiki (zie de pagina Reiki inwijdingen & behandelingen).

Orthomoleculaire therapie volgens de kPNI sluit zich prachtig aan bij de natuurgeneeskunde.
De klinische Psycho-Neuro-Immunologie (PNI) is een jonge wetenschap die onderzoekt hoe alle lichaamssystemen, waaronder het zenuwstelsel, het immuunsysteem en gedachten en emoties, elkaar beïnvloeden. En hoe je alles weer kunt optimaliseren.

Love life, be healthy