en omgeving

YogaHuis Leek & Tolbert

Metabolic Balance®


Meer info op mijn praktijkwebsite: https://www.health-yoga.nl

Metabolic Balance® – een programma voor je leven


Als orthomoleculair natuurgeneeskundige ben ik erg onder de indruk van Metabolic Balance. Ik vind mijzelf ervaringsdeskundige. Ik leef en eet al jaren gezond, maar de laatste kilo’s wilden er maar niet af (zeker niet nu ik de 50 ben gepasseerd en ook hormonale veranderingen plaats vonden). Maar….met Metabolic Balance ben ik in 3 ½ maand tijd 13 kg. afgevallen. En voel ik mij fitter en energieker. Dit zie ik ook bij mijn cliënten (vrouwen én mannen) terug! Zij verliezen gemiddeld tussen de 10 en 25 (!) kg, afhankelijk van het doel dat gesteld is.


Begeleiding kan in mijn praktijk of via video/belconsult. Je hoeft dus niet in de buurt te wonen!

Waarin ondersteunt Metabolic Balance je?


  • Afvallen
  • schildklierproblemen
  • Hormonale klachten en overgangsproblemen
  • ziekte van Crohn, prikkelbare darm, andere darmklachten- aankomen (als je gewicht erbij wilt), bij stress, migraine, spijsverteringsproblemen, Diabetes, slaapproblemen, pds, huidproblemen, hoog cholesterol, ontstekingen, niet lekker in je vel zitten, enz.


Voor een succesvolle verandering van leefstijl zijn er gemiddeld 10 consulten nodig en vandaar dat in het totaalpakket van Metabolic Balance ook deze 10 consulten zitten. Bij mij houdt dat in dat ik je wekelijks spreek in het begin. Dat kan in mijn praktijk, maar ook via zoom- of belconsulten. Daarom staat het totaal van 10 consulten ook niet per sé vast: een belconsult kan namelijk op een gegeven moment vrij kort dus sommige cliënten hebben wel 20 consulten in totaal. Deze consulten zitten in het totaalpakket.

Het totaalpakket van €950,- bestaat uit:


    Een uitgebreide intake
Deze intake bestaat uit een uitgebreide analyse van jouw persoonlijke
leefstijl, psyche, voeding, medische geschiedenis, etc.
✓   Grondige bloedanalyse – deze kun je bij een bloedprikpost bij jou in de buurt doen. Je krijgt de buisjes met verwijsbrief thuisgestuurd en dan ga je naar een post waar ze bloed afnemen (Certe) en deze buisjes worden opgestuurd of geef je zelf af bij een Post.nl punt en jouw bloedresultaten worden dan op 36 verschillende waarden geanalyseerd.
✓   Jouw zeer persoonlijke voedingsplan
Op basis van de uitkomsten van het bloedonderzoek stellen we jouw
persoonlijke voedingsplan op.
✓   Duidelijke uitleg van het programma
Voordat je begint neem ik met jou alle principes, fasen en de acht Metabolic Balance
regels stap voor stap met je door. Je komt het plan ophalen (of ik stuur het toe als je verder weg woont) en dan bespreken we alles grondig door.
✓   Start van jouw persoonlijke voedingsplan
Met mijn hulp ga je van start met het resetten van jouw lichaam om je stofwisseling weer in balans te krijgen.
✓   Persoonlijke begeleiding, in minstens 10 of meer (bel) consulten, die jou ondersteunt om je nieuwe levensstijl te realiseren. Hoe maak je die bewuste keuzes, wat ondersteunt jou het beste als individu, etc. Je kunt hierbij adviezen krijgen op gebied van leefstijl en beweging, yoga & meditatie. Deze consulten zijn natuurgeneeskundige / orthomoleculaire consulten en worden vergoed als je aanvullend verzekerd bent! Je kunt dus een gedeelte van dit programma terugkrijgen via je zorgverzekering: neem contact met mij op voor meer informatie hierover.
Zie bij tarieven op mijn website https://health-yoga.nl/Metabolic-Balance-Health-and-Yoga.php ook de combi met yoga: het Metabolic Balance Yogapakket of het Metabolic Balance Relaxpakket
Je leert hoe je bewuste keuzes kan maken op het gebied van voeding die aansluiten bij jouw stofwisseling.
✓   Je eigen app op je telefoon of tablet: je krijgt een code en dan heb je meteen al jouw informatie bij de hand. Handig bij het boodschappen doen en als motivatie.
✓   Toegang tot de besloten Facebook groep voor deelnemers – als je hier behoefte aan hebt.
Hier kun jij jouw ervaringen en recepten delen met andere deelnemers en
ook die van hen bekijken.


Wil je weten of dit prachtige programma wat voor je is? Maak dan een afspraak voor kennismakingsgesprek per telefoon / videogesprek of in mijn praktijk waarin je duidelijk uitleg krijgt over wat jij kunt verwachten als je begint.


annethealthyoga@gmail.com of bel: 06 51 394 650