en omgeving

YogaHuis Leek & Tolbert

Gezond Slanker met Metabolic Balance® of de Virtuele Maagband


Meer info op mijn praktijkwebsite: https://www.health-yoga.nl

In mijn praktijk begeleid ik je bij bijv. afvallen en dat kan op een aantal manieren, passend bij jouw constitutie. Dit kan zijn met een mild-ketogeen voedingsplan, individueel vastenprogramma,bMetabolic Balance of door eenbVirtuele Maagband

Metabolic Balance® – een programma voor je leven

Als orthomoleculair natuurgeneeskundige ben ik erg onder de indruk van Metabolic Balance. Ik vind mijzelf ervaringsdeskundige. Ik leef en eet al jaren gezond, maar de laatste kilo’s wilden er maar niet af (zeker niet nu ik de 50 ben gepasseerd en ook hormonale veranderingen plaatsvonden). Maar….met Metabolic Balance ben ik in 3 ½ maand tijd 13 kg. afgevallen. En voel ik mij fitter en energieker. Dit zie ik ook bij mijn cliënten (vrouwen én mannen) terug! Zij verliezen gemiddeld tussen de 10 en 25 (!) kg, afhankelijk van het doel dat gesteld is.

Begeleiding kan in mijn praktijk of via video/belconsult. Je hoeft dus niet in de buurt te wonen!

Waarin ondersteunt Metabolic Balance je?

  • Afvallen
  • schildklierproblemen
  • Hormonale klachten en overgangsproblemen
  • ziekte van Crohn, prikkelbare darm, andere darmklachten- aankomen (als je gewicht erbij wilt), bij stress, migraine, spijsverteringsproblemen, Diabetes, slaapproblemen, pds, huidproblemen, hoog cholesterol, ontstekingen, niet lekker in je vel zitten, enz.

Voor een succesvolle verandering van leefstijl zijn er gemiddeld 10 consulten nodig en vandaar dat in het totaalpakket van Metabolic Balance ook deze 10 consulten zitten. Bij mij houdt dat in dat ik je wekelijks spreek in het begin. Dat kan in mijn praktijk, maar ook via zoom- of belconsulten. Daarom staat het totaal van 10 consulten ook niet per sé vast: een belconsult kan namelijk op een gegeven moment vrij kort, dus sommige cliënten hebben wel 20 consulten in totaal. Deze consulten zitten in het totaalpakket.

Het totaalpakket van €950,- bestaat uit:

Een uitgebreide intake
Deze intake bestaat uit een uitgebreide analyse van jouw persoonlijke
leefstijl, psyche, voeding, medische geschiedenis, etc.
Grondige bloedanalyse – deze kun je bij een bloedprikpost bij jou in de buurt doen. Je krijgt de buisjes met verwijsbrief thuisgestuurd en dan ga je naar een post waar ze bloed afnemen (Certe) en deze buisjes worden opgestuurd of geef je zelf af bij een Post.nl punt en jouw bloedresultaten worden dan op 36 verschillende waarden geanalyseerd.
Jouw zeer persoonlijke voedingsplan
Op basis van de uitkomsten van het bloedonderzoek stellen we jouw
persoonlijke voedingsplan op.
Duidelijke uitleg van het programma
Voordat je begint neem ik met jou alle principes, fasen en de acht Metabolic Balance
regels stap voor stap met je door. Je komt het plan ophalen (of ik stuur het toe als je verder weg woont) en dan bespreken we alles grondig door.
Start van jouw persoonlijke voedingsplan
Met mijn hulp ga je van start met het resetten van jouw lichaam om je stofwisseling weer in balans te krijgen.
Persoonlijke begeleiding, in minstens 10 of meer (bel) consulten, die jou ondersteunt om je nieuwe levensstijl te realiseren. Hoe maak je die bewuste keuzes, wat ondersteunt jou het beste als individu, etc. Je kunt hierbij adviezen krijgen op gebied van leefstijl en beweging, yoga & meditatie. Deze consulten zijn natuurgeneeskundige / orthomoleculaire consulten en worden vergoed als je aanvullend verzekerd bent! Je kunt dus een gedeelte van dit programma terugkrijgen via je zorgverzekering: neem contact met mij op voor meer informatie hierover.
Zie bij tarieven op mijn website https://health-yoga.nl/Metabolic-Balance-Health-and-Yoga.php ook de combi met yoga: het Metabolic Balance Yogapakket of het Metabolic Balance Relaxpakket
Je leert hoe je bewuste keuzes kan maken op het gebied van voeding die aansluiten bij jouw stofwisseling.
Je eigen app op je telefoon of tablet: je krijgt een code en dan heb je meteen al jouw informatie bij de hand. Handig bij het boodschappen doen en als motivatie.
Toegang tot de besloten Facebook groep voor deelnemers – als je hier behoefte aan hebt.
Hier kun jij jouw ervaringen en recepten delen met andere deelnemers en
ook die van hen bekijken.


Wil je weten of dit prachtige programma wat voor je is? Maak dan een afspraak voor kennismakingsgesprek per telefoon / videogesprek of in mijn praktijk waarin je duidelijk uitleg krijgt over wat jij kunt verwachten als je begint.


annethealthyoga@gmail.com of bel: 06 51 394 650

De VIRTUELE MAAGBAND of Hypnotische Maagverkleining

Eet jij constant te veel, te vaak en kun je niet stoppen met denken aan je volgende eetmoment? Heb je al weer (lekkere) trek op het moment dat je je maaltijd op hebt? Bestaat jouw dag uit alleen maar eten, eten en denken aan eten? Ben je klaar met diëten en weer aankomen?

Dan is een virtuele maagband die onder hypnose wordt aangelegd, iets voor jou. Zodat jij weer voelt dat je verzadigd bent en je ook weer vertrouwen in jezelf krijgt en vooral dat je weer trots wordt op jezelf.

Gezond afvallen zonder een dure en ingrijpende ingreep: een echte maagband heeft iets van 50% succes, een Virtuele Maagband meer dan 80%. Waarom? Omdat je bij mij niet alleen de Virtuele Maagband krijgt, maar ook via hypnose jouw onderliggende redenen voor jouw overeten gaat aanpakken.

Direct in de allereerste sessie wordt bij jou de Virtuele Maagband aangebracht door hypnose.

Het Virtuele Maagband traject bestaat uit totaal 5 sessies (zie hieronder) waarin je ook alle emotionele blokkades en onderliggende redenen voor overeten gaat aanpakken. De kracht van jouw onbewuste gaat jou helpen om weer te genieten op een gezonde manier zonder je constant compleet vol te (willen) eten. Wil je dit? Mail, app of bel mij dan meteen: annethealthyoga@gmail.com en 0651394650
Je eet om te leven en je leeft niet om te eten.

Weet je niet wat beter bij je past: Metabolic Balance of een Virtuele Maagband? Dit kan ik jou heel goed uitleggen. Neem contact op met mij.
Het Virtuele Maagband traject:
✓Sessie 1: duurt  ong. 1 1/2 uur met heldere en begrijpelijke uitleg, doorspreken en bepaling van jouw doel en streefgewicht en installatie van jouw virtuele maagband door hypnose. Ook krijg je een audiobestand mee die jij dagelijks gaat beluisteren (bijv. in bed voor het slapen gaan of op elk ander moment dat jou uitkomt). Je mag hier zelfs bij in slaap vallen.
✓Sessie 2: vindt ongeveer 10 dagen na sessie 1 plaats en hierin bespreken we of de virtuele maagband strakker of misschien juist wel losser moet. Hebben we het over de veranderingen die je hebt gemerkt, hoe je anders bent gaan eten en of je nog ergens tegenaan loopt.
✓Sessie 3: we gaan de onderliggende redenen van emo-eten, overeten en eetverslaving er met ‘de wortel uittrekken’ door hypnose. Je gaat je gedrag veranderen en beperkende gedachten en emoties loslaten.
✓Sessie 4: is er nog een angst om de laatste kilootjes kwijt te raken? Dan verwijderen we deze angst. Zijn er nog patronen die je los wilt laten? Alles wat nodig is om jou bij jouw doel te brengen.
✓Sessie 5: alles wat nog nodig is om te zorgen dat jij de leider blijft van jouw leven
Ook tussen de sessies vindt er ondersteuning plaats - als dat nodig is.
Dit traject met begeleiding, inclusief 5 sessies en audiobestand heeft als tarief € 695,-